Gk999: Common Questions

Choose the question that matches your task. Game examples, account actions and the role of this website are separate subjects.
How many balls complete an over?
Six valid balls. Wides and no-balls do not count among those six under MCC Law 17.
After five valid balls, does a wide finish the over?
No. The count remains five; the next valid ball is the sixth.
Can an over contain more than six deliveries?
Yes. A wide or no-ball does not count toward the six valid balls, so more deliveries may be needed.
